Registreren

*
U bezit reeds een jaarkaart? Geef dan hier uw nummer in.
 
Heeft u al een hotelcheque?
Helpdesk hotels@daydreams.com
Ma-Vr, 9-18 uur
Waarheen?
duur
3 Nachten
  • 1 nacht
  • 2 nachten
  • 3 nachten
zoek periode
Aankomst
Vertrek
vast
flexibel
Aantal personen | kamer
2 volwassenen,
0 kinderen
1 kamer

Kamer 1

Meerdere personen en meerdere kamers boeken.

Met meerdere personen of meerdere kamers boeken? Hiervoor heeft u meerder cheques of een Dreamcard nodig. Gelieve in te loggen of te registreren en uw producten in uw profiel op te slaan. Hierna kunt u met meerdere personen in meerdere kamers boeken. 

Naar de shop

 

Over daydreams

 

Er lekker even tussenuit?  daydreams heeft het perfecte hotel voor u!

 

Met meer dan 20 jaar ervaring is daydreams reeds lang uw partner voor kortvakanties.

Daardoor zijn we niet alleen een doorwinterde hotelbemiddelaar, maar ook en vooral een betrouwbare partner. Aan u om daarvan gebruik te maken en er uw voordeel uit te halen.

Op dit ogenblik werken we reeds samen met iets meer dan 2000 Partnerhotels, verspreid over heel Europa. Een cijfer dat steeds groeit. Net om die reden slagen we er in onze klanten steeds de meest gunstige en voordelige tarieven te bieden. We kunnen de garantie bieden dat steeds de laagst mogelijke prijs door onze Partnerhotels geboden wordt. Daarnaast bieden we ook nog specifieke diensten aan, die enkel voor onze klanten voorbehouden zijn. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen voor wellness of andere aanbiedingen, zoals talrijke culinaire highlights.

 

Het is voor ons een uitdaging u kennis te laten maken met de mooiste Europese locaties, die perfect bestemd zijn voor uw kortvakantie. In de buurt hiervan vindt u steeds wel een daydreams Partnerhotel. Wat kortvakantie bij ons betreft ligt onze focus vooral op avontuur, ontspanning en gewoon even genieten! Iets wat men van een kortvakantie kan verwachten, met name leuk, gastronomisch, sportief, rustig, gezond en nog zo veel meer.

Bij daydreams vindt u beslist wat u zoekt! Er is aan alle verwachtingen of financiële mogelijkheden gedacht, zodat ieder wel het hotel van zijn dromen vindt. Zowel in landelijke of stedelijke buurten, van twee tot vier of zelfs vijf sterren hotels.

 

Tot binnenkort!