Registreren

*
U bezit reeds een jaarkaart? Geef dan hier uw nummer in.
 
Heeft u al een hotelcheque?
Helpdesk hotels@daydreams.com
Ma-Vr, 9-18 uur
Waarheen?
duur
3 Nachten
  • 1 nacht
  • 2 nachten
  • 3 nachten
zoek periode
Aankomst
Vertrek
vast
flexibel
Aantal personen | kamer
2 volwassenen,
0 kinderen
1 kamer

Kamer 1

Meerdere personen en meerdere kamers boeken.

Met meerdere personen of meerdere kamers boeken? Hiervoor heeft u meerder cheques of een Dreamcard nodig. Gelieve in te loggen of te registreren en uw producten in uw profiel op te slaan. Hierna kunt u met meerdere personen in meerdere kamers boeken. 

Naar de shop

 

daydreams PLUS – extra voordeel met uw Dreamcard 

Met de daydreams jaarkaart, onze Dreamcard, overnacht u niet enkel tegen de prijs van half-pension met 2 personen gedurende een heel jaar in onze circa 2000 partner hotels, maar profiteert u ook van onze exclusieve voordelen en services als een "Premium" lid. De partner hotels die extra services bieden zijn gemarkeerd met een "PLUS" teken. BELANGRIJK: om deze extra voordelen te kunnen bekijken moet u ingelogd zijn en uw geldige Dreamcard moet geregistreerd zijn in uw profiel. 

M.u.v. B&B hotels, kunnen "PLUS" hotels ook gereserveerd worden met de hotel cheque, echter enkel standaard kamers. 

Hôtels B&B: arrangement kamer + ontbijt

Alleen klanten met een jaarkaart (Dreamcard)  hebben nu de mogelijkheid om kamers met ontbijt te boeken, zonder verplicht diner. Zo bent u nog flexibeler in het plannen van uw vakantie en profiteert u van de uiterst voordelige voorwaarden.

Let op: Bent u vanuit een zoekopdracht op de site doorverwezen naar deze informatiepagina wanneer u meer informatie wilde zien over een specifiek hotel? Dan ging dit om een B&B hotel waarvan de  hotelpagina alleen bekeken en geboekt kunnen worden door ingelogde klanten met de geldige jaarkaart (Dreamcard).  Log dan nu rechtsboven in en vul  jaarkaartnummer in.

Reservatie van luxe kamers

Wilt u een kamer reserveren met extra ruimte en luxe gedurende uw  wellness vakantie of wenst u een kamer met balkon tijdens uw fietsvakantie om te profieren van een overgetenlijk uitzicht op het omringende hotel landschap? In vele partner hotels, biedt de dreamcard u de mogelijkheid om luxe kamers te reserveren tegen een zeer voordelige prijs. 

Speciale aanbieding voor cheque houders

Verzilver uw hotelcheque en ontdek de voordelen van onze Dreamcard! Profiteer hierbij van de vele kortingen en upgrades op kamers en nog veel meer!

1 jaar lang reserveren zo vaak als u wilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Stuur NU een mail naar hotels@daydreams.com en ontvang uw persoonlijke code voor € 40,- korting op de aanschaf van een daydreams Jaarkaart! 

Met de daydreams-jaarkaart voor slechts € 89,– verblijft u niet alleen één jaar lang gratis in honderden geselecteerde hotels, maar profiteert u ook van toegevoegde waarde – de daydreams PLUS-service. Een heel jaar lang kunt u zo vaak boeken als u wilt, alleen ontbijt en diner direct in het hotel betalen en genieten van andere privileges.

De jaarkaart wordt al snel een rendabele investering! Dankzij onze beste prijsgarantie bespaart u tot 60% in vergelijking met een reguliere reservering, direct bij het hotel gemaakt. Of het nu gaat om een ​​charmante landelijke herberg of een wellnesshotel, de prijs van halfpension hangt af van uw hotelkeuze. Al bij uw eerste reservering is de besparing ten opzichte van een reguliere reservering zo groot dat de aanschafprijs van de jaarkaart al is afgeschreven.

Uw meerwaarde met de jaarkaart – daydreams PLUS


In partnerhotels, gemarkeerd met een PLUS, geniet u van de volgende voordelen:

- Reservering van superior kamers
- Reserveren van B&B hotels met logies/ontbijt arrangement